Köszöntő

Kedves Látogatónk!

A 2014-2020-as időszakra két alap keretében – Belső Biztonsági Alap (BBA), illetve Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA) – érhetők el a belügyi területet támogató források. A két alap összefoglaló neve Belügyi Alapok.

A Belügyi Alapok átláthatóságának biztosítása érdekében készítettük a www.belugyialapok.hu portált, annak érdekében, hogy a pályáztatás vagy a projektek végrehajtása kapcsán folyamatosan naprakész információk álljanak a pályázók illetve a kedvezményezettek rendelkezésére.

Reméljük, hogy portálunkon a Belügyi Alapokkal kapcsolatos minden kérdésére megtalálja a megfelelő választ. Célunk, hogy teljeskörű információt szolgáltassunk egy folyamatosan frissített adatbázisra építve. Ennek keretében tájékozódhat a Belügyi Alapok jogi hátteréről, nemzeti programjáról és munkaprogramjairól, a pályázati kiírásokról, nyertes pályázatokról, elért eredményekről, arculati elemekről, valamint elérhetőségeinkről. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, egyes oldalaink még a fejlesztés fázisában vannak.

Oldalainkon jó böngészést kívánunk, észrevételeiket szívesen fogadjuk az mmia@bm.gov.hu vagy bba@bm.gov.hu e-mail címeken.

Amennyiben bármilyen kérdése van honlapunkkal, pályázati kiírásainkkal, programjainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal!